Rólunk

Az Universal Leasing Kft. 2011-ben alakult. Sokévnyi autókereskedelmi tapasztalattal a hátunk mögött, konkrét flottakezelési igények kielégítésére hívtuk életre a céget.

Olyannyira pozitív volt első ügyfeleink visszajelzése, hogy elhatároztuk, még szélesebb körben kínáljuk flottakezelési szolgáltatásunkat, és próbálunk országos szinten még több kis- és középvállalkozást segíteni ezen a területen.

Már az első évben megmutatkozott, hogy a klasszikus finanszírozási formákra is igényt támasztanak a vállalkozások, így ezen a területen is törekedtünk ügyfeleinknek a lehető legteljesebb szolgálattást nyújtani az Universal Leasing Kft. magas minőségi mércéjének megfelelően.

Mostanra a piac legerősebb márkakereskedéseivel, szervizeivel, biztosítótársaságaival és bankjaival állunk partneri kapcsolatban, olyanokkal, akik nem csak elfogadják, de magukénak is érzik értékeinket, törekvéseinket.

Látjuk, hogy bolygónk környezeti terhelésének jelentős hányadáért okolhatók a közlekedési eszközök, ezért úgy gondoltuk, tevékenységi területünkön is szorgalmaznunk kell a felelős működést.

A Tesla, mint az elektromos autók vezető márkája korábban csak egyéni importmegoldásokkal jelent meg Magyarországon, ezért 2019 tavaszán saját beruházás keretében megnyitottuk az Universal Leasing budapesti bemutatótermét. Itt az érdeklődők személyesen megismerkedhetnek a Tesla modellekkel, egy tesztút során megtapasztalhatják a Tesla-életérzést, és ha mindez elbűvölte őket, akkor örömmel segítünk a teljes vásárlási folyamat lebonyolításában, így vásárlóinknak nem marad más teendője, mint néhány héttel később kigördülni új Teslájukkal bemutatótermünk ajtaján, és élvezni az elektromos autózás élményét.

Flottakezelés

Tartós bérlet

Lízing

Tesla Lease

Kapcsolat

Back to top

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020.március 18-án kihirdetett 47/2020. (III.18) kormányrendelet a Bankkal 2020. 03. 18. napján fennálló és ezen időpontig folyósított kölcsönszerződésekből, illetve pénzügyi lízingszerződésekből (a továbbiakban: Szerződésekből) eredő tőke-, kamat-, illetve díjfizetési kötelezettségek teljesítésére 2020. december hónap 31. napjáig terjedő időtartamra vonatkozó fizetési moratórium társaságunk az Universal Leasing Kft és Önök társasága között létrejött Tartósbérleti szerződésre nem terjed ki, így ezen a Szerződésből eredő fizetési kötelezettségeket nem érinti.