Rólunk

Flottakezelés

E-flotta

Tartós bérlet

Lízing

Tesla

Kapcsolat

Az Universal Leasing Kft. 2011-ben alakult. Sokévnyi autókereskedelmi tapasztalattal a hátunk mögött, konkrét flottakezelési igények kielégítésére hívtuk életre a céget.

Olyannyira pozitív volt első ügyfeleink visszajelzése, hogy elhatároztuk, még szélesebb körben kínáljuk flottakezelési szolgáltatásunkat, és próbálunk országos szinten még több kis- és középvállalkozást segíteni ezen a területen.

Már az első évben megmutatkozott, hogy a klasszikus finanszírozási formákra is igényt támasztanak a vállalkozások, így ezen a területen is törekedtünk ügyfeleinknek a lehető legteljesebb szolgálattást nyújtani az Universal Leasing Kft. magas minőségi mércéjének megfelelően.

Mostanra a piac legerősebb márkakereskedéseivel, szervizeivel, biztosítótársaságaival és bankjaival állunk partneri kapcsolatban, olyanokkal, akik nem csak elfogadják, de magukénak is érzik értékeinket, törekvéseinket.

Látjuk, hogy bolygónk környezeti terhelésének jelentős hányadáért okolhatók a közlekedési eszközök, ezért úgy gondoltuk, tevékenységi területünkön is szorgalmaznunk kell a felelős működést. Ezzel a „zöldítő” szándékkal alakítottuk ki E-flottánkat, amely csak elektromos és plug-in hibrid autókat vonultat fel.

A Tesla, mint az elektromos autók vezető márkája korábban csak egyéni importmegoldásokkal jelent meg Magyarországon, ezért 2019 tavaszán saját beruházás keretében megnyitottuk az Universal Leasing budapesti bemutatótermét. Itt az érdeklődők személyesen ismerkedhetnek a Tesla modellekkel, egy tesztút során megtapasztalhatják a Tesla-életérzést, és ha mindez elbűvölte őket, akkor örömmel segítünk a teljes vásárlási folyamat lebonyolításában, így vásárlóinknak nem marad más teendője, mint néhány héttel később kigördülni új Teslájukkal bemutatótermünk ajtaján, és élvezni az elektromos autózás élményét.

 

Back to top