Az Universal Leasing Kft. 2011-ben alakult azzal a céllal, hogy testvérvállalata, a Vascular Venture Kft. gépjárműparkját flottakezelés formájában kezelje. Azóta számos új ügyfél tisztelt meg minket bizalmával és váltunk egyre dominánsabb szereplőivé ennek az üzletágnak. A flottakezelésen kívül cégünk klasszikus lízing finanszírozási formákkal is foglalkozik, így mondhatjuk, hogy az igények széles skálájára tudunk megoldást biztosítani ügyfeleink részére.

A flottakezelés és a klasszikus lízingfinanszírozási formák napjainkban egyre népszerűbbek.Ma már tapasztalatból tudjuk, hogy egyre több vállalat dolgozik saját gépjárműflottával, hiszen már nem csak fuvarozók és szállítmányozók számára fontos, hogy vállalatuk saját gépjárművekkel legyen felszerelve.

Kicsiben kezdtük

Tapasztalataink jelentős része saját belső működésünkből ered. Az Universal Leasing Kft. ugyanis 2011-ben jött létre, akkor még csak azzal a céllal, hogy testvérvállalatunk, a Vascular Venture Kft. gépjárműparkja számára flottakezelési szolgáltatást biztosítsunk.

Ez volt gyakorlatilag az első megbízásunk és ebből merítettünk, ötletet, tapasztalatot a további terjeszkedéshez. Testvérvállalatunk flottájának kezelése során megtanultuk, milyen problémákra kell előre megoldást találnunk, miben kell jobbnak lennünk, hol érdemes fejlesztenünk – ennek köszönhetően új partnereinknek már egy tesztelt, tökélyre fejlesztett szolgáltatást biztosíthatunk.

Teljes körű megoldások

Az alakulásunk óta eltelt évek során arra törekedtünk, hogy szolgáltatási területünkön a legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani ügyfeleinknek. Köszönhetően ügyfeleink visszajelzéseinek és a piaci igényeknek, a flottakezelés mellett foglalkozunk úgynevezett klasszikus lízingfinanszírozási formákkal is, így széleskörű megoldásokat biztosítunk minden ügyfelünknek.

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan ügyfeleket sorakoztathatunk fel referenciaként, amilyen az Eiger Gyógyszerkereskedelmi Bt. vagy a MediFood GmbH.

A folyamatos fejlődés, a legújabb trendek naprakész ismerete és szolgáltatási körünk szélesítése mellett törekszünk arra, hogy kiemelt minőségű szolgáltatásainkat a lehető legkedvezőbb áron biztosítsuk ügyfeleink számára.

Minőség és bizalom

Megalakulásunk óta elsődleges célunk az, hogy mind ügyfeleinkkel, mint partnereinkkel bizalmon és minőségen alapuló együttműködést alakíthassunk ki. Ennek érdekében kizárólag olyan márkakereskedésekkel, szervizekkel, biztosítótársaságokkal és bankokkal állunk partneri kapcsolatban, akik nem csak elfogadják, de magukénak is érzik értékeinket, törekvéseinket.

Ezek kapcsolatok azok, melyek ügyfeleink számára garantálják a kiemelt minőségű, biztonságos és széleskörű szolgáltatást, kedvező áron.

Személyre szabott szolgáltatás

Az elmúlt évek tapasztalatainak köszönhetően tudjuk, hogy egy szolgáltatáson belül is számos egyedi vonás és igény keletkezik. Válasszon Ön is olyan szolgáltatót, ahol egyedi igényeit előtérbe helyezik – ahol legkisebb ügyfél is kiemelt bánásmódban részesül!