Elindult az Universal Leasing exkluzív élményvezetési programja, a TesLoungeDrive.

A TesLoungeDrive külön üzletágaként kezdi meg tevékenységét, az új divízió vezetője Temesi László, aki ezen a területen több éve bizonyítja szakmai hozzáértését.

A „Tesloungedrive, vezess a jövőbe” nevű program felöleli a 30-60 és 90 perces élményvezetési programokat, valamint szakmai oktatásokat, rendezvényeket, esküvői, repülőtéri és igény szerinti transzfer szolgáltatásokat.

Az exkluzív élményvezetési programban a legújabb típusú, Universal Leasing által minősített modellek vesznek részt. Ilyen például az új Tesla Model 3, valamint a világ jelenlegi leggyorsabb elektromos luxusszedánja a Model S P100D, a maga 2,4 másodperces gyorsulásával. Továbbá a flotta része az exkluzív és egyedi külsővel rendelkező sirályszárnyas Model X, ami akár 7 személyes kivitelben is megvásárolható, és családok részére is kipróbálható.

A következő csomagok közül lehet választani:

Silver csomag: Időtartama: 30 perces Tesla-vezetés. Ára: 54.900 Ft / fő (1 kísérő csatlakozhat) Távolság: maximum 60 km

Gold csomag: Időtartama: 60 perces Tesla-vezetés. Ára: 64.900 Ft / 2 fő (2 kísérő csatlakozhat) Távolság: maximum 90 km

Platina csomag: Időtartama: 90 perces Tesla-vezetés. Ára: 94.900 Ft / 3 fő (1 kísérő csatlakozhat) Távolság: nincs kilométer korlát, az időtartam keretein belül, igény szerint útvonalon. A Platina csomag extra tartozéka a névre szóló bizonyítvány, illetve igény szerint videó felvétel készítése. Az élményvezetés GoPro kamerával kerül rögzítésre, majd a vágott verziót e-mailben juttatják el az ügyfél számára.

Double-Mix csomag: Speciális ajánlat, két Tesla modell kipróbálásának, és egyben összehasonlításának lehetősége. Időtartama: 60 perces Tesla-vezetés (Tesla Model S vs Model X vs Model 3). Ára: 89.900 Ft / 2 fő (2 kísérő csatlakozhat) Távolság: maximum 100 km

A TesLoungeDrive kihagyhatatlan szolgáltatás azoknak, akik vásárláson gondolkodnak, és  a fontos döntés előtt szeretnék mélyebben megismerni a Tesla modelleket. Remek egyedi ajándékozási lehetőség cégek és magánszemélyek részére is. Aki pedig saját magát szeretné meglepni azzal az élménnyel, amit csak a világ jelenlegi legjobb gyorsulása nyújthat, az szintén válassza a TeslaLoungeDrive programot.

További információk az elmenyvezetés@universalleasing.hu címen és a 70-367-5371-es telefonszámon, valamint a Lechner Ödön fasor 1. szám alatt.

Back to top