A flottakezelés ma egy olyan hiányt pótol a szolgáltatási piacon, mely az utóbbi években egyre kritikusabb pontnak számított. Egyre több az olyan vállalat, melynek szüksége van járműflottára a hatékony növekedéshez, azonban nincs megfelelő tőkéje ahhoz, hogy a szükséges számú gépkocsit be is szerezze.

Spóroljunk könnyedén

A flottakezelés egyik legnagyobb előnye, hogy akár már egy induló, kisköltségvetésű vállalat számára is biztosítható a szükséges számú járműből álló járműflotta – kedvező áron. Így a vállalkozás számára a járműflotta felállítása nem jelent extra kiadást, sőt, halogatni sem kell az újabb gépkocsik beszerzését, azonnal megkezdhetjük a tartalmas és hatékony munkavégzést.

A járművek ráadásul folyamatosan, hibátlan műszaki állapotban állnak rendelkezésünkre, azonban ha mégis valamilyen váratlan esemény, baleset adódik, azonnali segítségnyújtást is garantálunk minden ügyfelünknek.

Emellett nagymértékben emeli a vállalkozás presztízsét, ha a járműflotta néhány évente megújul – az Ön vállalatának azonban nem lesz gondja a lejárt futamidejű járművek értékesítésére sem, elegendő csak leadnia a régi járművet és fölvenni az újat.

Tervezhető költségek

A flottakezelés megkíméli cégét a hitelektől és a likviditási problémáktól, ráadásul akárhány autó bérleti díjáról is legyen szó, azok a könyvelésben egyetlen költségkategóriaként jelennek meg. A járművek bérleti díja rögzített, ráadásul minden egyéb költség a szolgáltatót terheli, tehát a hónap végén nem érhetnek olyan meglepetések, mint a szerviz, a javítás vagy éppen az adminisztráció költségei.

A flottakezelés tehát minden szempontból kiválóan tervezhető költségekkel járó konstrukció, hiszen az esetleges adminisztrációs és személyi jellegű költségek is könnyedén és gyorsan optimalizálhatóak egy flottakezelési rendszer keretén belül.

Bízza profikra!

A flottakezelés tehát minden szempontból ideális megoldás mind újonnan induló kisvállalkozásoknak, mind nagy flottával dolgozó vállalkozásoknak, hiszen mindig tökéletes állapotú, kiválóan működő járművekkel láthatják el munkatársaikat, miközben kiválóan tervezhető költségvetés mellett, a legminimálisabb mértékben kell csupán a járműflottával foglalkozni.

Egy professzionális, tapasztalt vállalat kezében az Ön járműflottája is a maximális hatékonyság mellett lesz képes dolgozni, ráadásul folyamatosan növelheti vállalkozása presztízsét és imázsát azzal, hogy a gépkocsik néhány évente frissülnek – így Ön a legújabb modellekkel dolgozhat, melyek teljes mértékben megfelelnek vállalkozása minden igényének.