A flottakezelés és a lízingszolgáltatások minden vállalat életében olyan területet képviselnek, ahol a megbízható és hosszú távú együttműködés, a minőség és a bizalom a legfontosabb. Cégünk 2011-es megalakulása ezen értékek szem előtt tartása mellett működik, együttműködő partnereinket is ezen értékek mentén választjuk. Ennek köszönhetően nálunk Ön és vállalata elsőrangú, kiemelkedő minőségű és kedvező árú szolgáltatásban részesül.

Jelszavunk a bizalom

Büszkék vagyunk arra, hogy vállalatunk az eddigi, viszonylag rövid piaci jelenléte során is komoly eredményeket ért el. Mind ügyfeleink, mind partnereink esetében a maximálisan bizalmi kapcsolatra törekszünk, mert hiszünk abban, hogy a bizalom és a minőség a hosszú távú sikeres együttműködés alapja.

Kiemelkedő minőség minden területen

Legyen szó flottakezelésről, a legváltozatosabb gépjármű lízingkonstrukciókról vagy éppenbérhajó szolgáltatásról, vállalatunk minden területen lépést tart a legmodernebb technológiai fejlesztésekkel. A bizalom és a minőség értékét szem előtt tartva olyan partnereket keresünk, akik hozzánk hasonló értékeket vallanak – ennek köszönhetően minden ügyfelünk elégedett lehet szolgáltatásainkkal.

Referenciáik

Referenciáink közé tartozik számos hazai nagyvállalat, továbbá testvérvállalatunk, a Vascular Venture Kft., akik egyben első ügyfeleink is voltak – ez azt is jelenti, hogy minden szolgáltatásunkat elsőként saját berkeinken belül próbáltuk ki. Ennek köszönhetően minden ügyfelünk kipróbált, jól működő konstrukciókat kap minden szolgáltatási területünkön.

Referenciáik, melyekre büszkék vagyunk:

  • Vascular Venture Kft.
  • Medical Device Consulting Kft.
  • BVB Game Srt.
  • Eiger Gyógyszerkereskedelmi Bt.
  • Egészségügyi Szolgáltató Zrt.
  • Stryker EMEA BEV
  • MediFood GmbH

Egyéni szolgáltatások minden területen

Számunkra fontos, hogy minden ügyfelünk teljes körű szolgáltatást kapjon, azonban tudjuk azt is, hogy minden vállalkozás esetében mások a preferenciák. Ennek megfelelően szolgáltatásaink és konstrukcióinkat minden esetben a vállalatra szabva alakítjuk, így Ön nem csak kedvező áron juthat hozzá, de nem kell fizetnie olyasmiért sem, ami nem szolgálja vállalata érdekeit.

Keressen bennünket elérhetőségeink bármelyikén és kérjen tájékoztatást, illetve egyedi ajánlatot vállalata számára, hiszen például gépjárművek tartós bérletére akár már egyetlen gépkocsi igénylésétől lehetőséget biztosítunk, de akár 10-20 fős flották bérlésére is lehetőség van – találja meg Ön is szolgáltatásaink között a vállalkozása számára ideális megoldást!