Rólunk

Az Universal Leasing Kft. 2011-ben alakult. Sokévnyi autókereskedelmi tapasztalattal a hátunk mögött, konkrét flottakezelési igények kielégítésére hívtuk életre a céget.

Olyannyira pozitív volt első ügyfeleink visszajelzése, hogy elhatároztuk, még szélesebb körben kínáljuk flottakezelési szolgáltatásunkat, és próbálunk országos szinten még több kis- és középvállalkozást segíteni ezen a területen.

Már az első évben megmutatkozott, hogy a klasszikus finanszírozási formákra is igényt támasztanak a vállalkozások, így ezen a területen is törekedtünk ügyfeleinknek a lehető legteljesebb szolgálattást nyújtani az Universal Leasing Kft. magas minőségi mércéjének megfelelően.

Mostanra a piac legerősebb márkakereskedéseivel, szervizeivel, biztosítótársaságaival és bankjaival állunk partneri kapcsolatban, olyanokkal, akik nem csak elfogadják, de magukénak is érzik értékeinket, törekvéseinket.

Látjuk, hogy bolygónk környezeti terhelésének jelentős hányadáért okolhatók a közlekedési eszközök, ezért úgy gondoltuk, tevékenységi területünkön is szorgalmaznunk kell a felelős működést.

Az Universal Leasing Kft. ügyfelei teljes megelégedettsége mellett, széles finanszírozási szolgáltatásokkal több, mint 300 darab Tesla elektromos autót értékesített.

 

Flottakezelés

Tartós bérlet

Lízing

Tesla készlet

Kapcsolat

Back to top