Tesla Lease

Hatalmas büszkeséggel tölt el minket, hogy a világ vezető elektromos autó márkája, a Tesla a mi bemutatótermünkben jelenhetett meg elsőként Magyarországon.

Számunkra a Tesla haladó szellemisége, technikai fejlettsége, világjobbító törekvése, profizmusa, teljesen egyedi gondolkodásmódja mind-mind példaértékű.

A Tesla termékei az autózásnak egy különleges új módját teremtik meg. Valóban lenyűgöző élmény megtapasztalni, mire képes egy igazán modern autó.

 

Látogasson el Ön is a IX. kerület Lechner Ödön fasor 1. szám alá,
és fedezze fel bemutatótermünkben a Tesla világát!

 

Természetesen a Tesla modellek esetében is igénybe vehető az Universal Leasing összes flottakezelői és finanszírozási szolgáltatása.

TESLA MODEL 3

3,3s 0-100 km/h

530 km hatótáv

★★★★★ biztonság

TESLA MODEL S

2,6s 0-100 km/h

632 km hatótáv

AWD duál motor

TESLA MODEL X

3,0s 0-100 km/h

565 km hatótáv

7 személy

Back to top

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020.március 18-án kihirdetett 47/2020. (III.18) kormányrendelet a Bankkal 2020. 03. 18. napján fennálló és ezen időpontig folyósított kölcsönszerződésekből, illetve pénzügyi lízingszerződésekből (a továbbiakban: Szerződésekből) eredő tőke-, kamat-, illetve díjfizetési kötelezettségek teljesítésére 2020. december hónap 31. napjáig terjedő időtartamra vonatkozó fizetési moratórium társaságunk az Universal Leasing Kft és Önök társasága között létrejött Tartósbérleti szerződésre nem terjed ki, így ezen a Szerződésből eredő fizetési kötelezettségeket nem érinti.