TÖLTÉSTECHNOLÓGIA

 

Aki egy Tesla mellett dönt, annak soha többet nem kell tankolnia. A tulajdonosnak ellenben lehetősége van arra, hogy kiválassza, a töltés melyik formája illik leginkább autóhasználati szokásaihoz. A Tesla több megoldást is kínál a töltéshez, létezik otthoni vagy irodai töltésre fejlesztett fali töltő, emellett ott vannak a nyilvános töltőpontok, és az áramfelvétel leggyorsabb módját kínáló Tesla Supercharger villámtöltők is.

Tesla fali töltő

Szinte bárhol „tankolhat”

A Tesla fali töltője az otthoni vagy irodai töltés legkényelmesebb módja.
Önnek nincs más dolga, mint csatlakoztatni autóját a hálózatra, és egy éjszakai töltés után máris maximális akkukapacitással indulhat útnak

Kényelmes használat, egyszerű telepítés. Mit kell tudni a Tesla fali töltőjéről?

  • A Tesla összes típusával kompatibilis.
  • A töltési teljesítmény szabályozható, így 208-tól 250V-ig bármilyen elektromos hálózathoz csatlakoztatható.
  • Egyszerre több Teslát töltene? Az egység egyszerre akár négy autót tölthet egy időben.
  • Nem csak falra, hanem például mélygarázs oszlopára is telepíthető a töltő. Az egységet úgy alkottuk meg, hogy az időjárásnak is ellenálljon, így kültéri felszerelése sem jelent problémát.
  • Minden fali töltő saját kábellel rendelkezik, a vásárlók kétféle hosszúság közül választhatnak. A 2,5 méteres mellett elérhető 7,5 méteres változat is, mely tapasztalatunk szerint minden igényt kielégít.
  • A Tesla Universalnál minden segítséget megadunk fali töltője telepítéséhez, kollégáink szívesen válaszolnak a felmerülő kérdésekre.
  • Amennyiben üzleti célból vásárolna fali töltőt vállalkozásához, szakértőink a helyszíni felmérésben és a töltőpont kialakításában is részt vesznek.

Töltés utcai töltőn

Professzionális megoldás otthoni használatra

A Tesla modellek csatlakozóit úgy alakították ki, hogy az autókat Type 2-es és CCS csatlakozókkal rendelkező oszlopokról is lehessen tölteni.
Magyarországon 1700 nyilvános töltőpont működik, aminek 12%-a gyorstöltő.
A hálózat folyamatosan bővül, már számos bevásárlóközpont, szolgáltatóegység és benzinkút rendelkezik töltőoszlopokkal.

Supercharger

A távolság nem akadály

A Supercharger az elektromos autó töltésének ma létező leghatékonyabb és leggyorsabb módja. Álljon meg egy rövid szünetre és 30 perc alatt feltöltődik autója akkumulátora. Hogy még kényelmesebbé tegyük a töltést, a Tesla appkiláció segítségével távolról is ellenőrizheti a töltöttségi szintet, így nem kell feltétlenül az autó közelében várakoznia. Európa-szerte több mint 1600 Supercharger töltőállomáson egyszerre akár 14 ezer Tesla vehet fel energiát.

Back to top